Anvelope Reconstruite

Cele mai bune anvelope reconstruite. Natura îți va mulțumi

Reconstruirea anvelopelor nu este privită cu ochi buni în Romania, dar daca s-ar înțelege acest proces pe îndelete, probabil că ne-am îndrepta privirea către ele. În primul rând, cele mai bune anvelope reconstruite sunt fabricate din materiale de calitate, atent selecționate.

Cred că marea problemă a acestor anvelope reconstruite nu este procesul și calitate în sine, cât este vânzătorul acestora. Cu o mică căutare pe google vei observa cum cei de la Radburg sunt cunoscuți pentru vânzarea de anvelope second hand, anvelope noi, dar și anvelope reconstruite. Cu o singură căutare vei observa câți oameni mulțumiți sunt bucuroșii posesori de anvelope de la acești producători. Au o experiență de peste 25 de ani și reprezintă cel mai mare producător național, importator și exportator de anvelope.

Anvelopele reconstruite protejează natura

Anvelope Reconstruite

Mulți nu știu că reșaparea și reconstruirea anvelopelor sunt două procese diferite prin care se prelungește durata de viață a anvelopelor. Ambele procese în sine sunt procese complexe și sigure, însă din cauza anumitor tepari să le zicem așa, unii vând adevărate rebuturi care sunt foarte slabe calitativ și foarte periculoase. Mai mult de atât, producerea de anvelope reconstruite face un bine naturii și anume reduce emisiile de dioxid de carbon și consumul de materii prime folosite la producerea anvelopelor noi.

Mai jos iți voi explica cum cei de laRadburg reușesc să fie cei mai buni la nivel național în reconstruirea anvelopelor tocmai datorită implicării și realizării de cele mai bune anvelope reconstruite.

Cum se produc cele mai bune anvelope reconstruite

Primul lucru care trebuie menționat este că pentru reconstruire totuși se aleg anumite anvelope în funcție de dimensiune, proveniență, anul fabricației, indicii de încărcare și viteză. Dacă anvelope nu respectă anumite condiții, aceasta este reciclată, nu aruncată. Astfel că se încurajează protejarea naturii.
Anvelopele selectate sunt anvelope de calitate Premium.

Anvelopele selectate se umflă la o presiune cu 30% mai mare decât cea indicată astfel încât să se studieze rezistența ei, iar în caz de defecte, acestea să fie ușor observate. Anvelopele pentru turisme sunt reconstruite, pe când cele pentru camioane pot fi reconstruite sau reșapate.

Poate fi greu de crezut, dar reconstruirea este foarte asemănătoare procesului de fabricare a cauciucului nou. Pașii pentru realizarea anvelopelor reconstruite sunt următorii.

  • rașchetarea rulajului anvelopei urmând talonul cu ajutorul unui rabot dedicat. Acest prim procedeu are scopul de a înlătura inscripțiile laterale și profilul vechi astfel încât să rămână doar carcasa de bază. Cauciucul care a fost îndepărtat din anvelopa este prelucrat și folosit la realizarea de alte materiale precum pavelele de cauciu, iar tot praful produs de acest proces este aspirat de un filtru special.
  • al doilea pas reprezintă vopsirea anvelopei rașchetată pentru a se creea un strat aderent împotriva oxidării. Un strat de cauciuc lichid se pulverizează cu un aparat special pentru a face legătură între carcasă, bandă de rulare și banda laterală. După acest pas, anvelopa se verifică iar astfel încât să fie perfect echilibrată și uniformă
  • următorul pas este turnarea cauciucului nou de calitate superioară. Modelul profilului nou este realizat asemănător cu cel de fabricare al anvelopei noi.
  • ultimul pas este de fapt un nou test pentru anvelopă. Se bagă cu 30% presiune în ea din nou pentru a vedea rezistența, iar apoi la final se îndepărtează surplusul de cauciuc.

Pentru turisme, cele mai bune anvelope reconstruite vei găsi aici , iar pentru camioane cele mai bune anvelope reconstruite le vei găsi pe aici.

Articolul pentru “cele mai bune anvelope reconstruite” se termină aici. Sper că ți-am făcut o idee în mare despre acest proces de realizare a anvelopelor reconstruite și cu siguranță reprezintă o variantă bună de achiziție dacă nu ai posibilitatea să cumperi unele noi. De asemenea, îți recomand și articolul despre “cele mai bune anvelope SH”.

Poți câștiga un cod de reducere de -5% la cele mai bune anvelope reconstruite de la Radburg doar pe Prize Nest 😊

Radburg.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *