Austin Distel Ej Gtf0Jpss Unsplash - Cele Mai Bune Carti De Dezvoltare Personala 2021. Tu Pe Care O Alegi?

Cele mai bune carti de dezvoltare personala 2021. Tu pe care o alegi?

Citim și auzim tot mai des despre cele mai bune carti de dezvoltare personală însă mai există o doză de scepticism legat de acest subiect pentru că omul are tendința de a respinge ceea ce nu înțelege.

De ce este importantă dezvoltarea personală?

Exact așa cum omul se dezvoltă pe parcursul vieții, trecând de la copil la adult, se dezvoltă și personalitatea sa iar în funcție de aceasta, va ajunge sau nu la succesul personal ori profesional pe care și-l dorește.

Cum are loc dezvoltarea personală?

Viktor E. Frankl spunea într-o carte a sa că: ”omului îi poate fi luat totul dar nu și ultima dintre libertățile omenești, aceea de a-și alege atitudinea într-un anumit set de circumstanțe, de a-și alege propriul fel de a fi”.

Dezvoltarea personală presupune un proces ordonat și consecvent începând de la observație și până la schimbarea gândirii și a comportamentului, eu consider ca acestea sunt cele mai bune cărți de dezvoltare personală în 2021.

Topul cu cele mai bune carti de dezvoltare personală 2021

”Omul în căutarea sensului vieții” – Viktor E. Frankl

Viktor E. Frankl a fost neurolog și psihiatru iar în cartea sa explică faptul că fericirea nu este un obiectiv, este consecința modului în care trăim. Pentru a fi fericiți trebuie să avem scopuri în viață. Psihiatrul austriac povestește despre trăirile din lagăr, fiind un supraviețuitor al Holocaustului, aducând argumente cu privire la puterea pe care o posedă omul în a-și schimba comportamentul dar și modul în care gândește.

Achiziționează cartea Omul în căutarea sensului vieții de pe :

👉 Cărturești.ro – 27.90 lei

👉 LibrăriaDelfin.ro – 24.55 lei

👉 Bookzone.ro – 22 lei

👉 Libris.ro – 27.9 lei

”Puterea prezentului” – Eckhart Tolle

Mesajul cărții este esențial în viața oricărei persoane: să trăim în prezent și să preluăm frâiele propriilor vieți. Într-o lume captată de gânduri și responsabilități, omul uită să se bucure de lucrurile frumoase din prezent. Pe de altă parte, cartea vine să ne facă să conștientizăm ceea ce ne spune mintea și să înțelegem că noi putem controla asta. Tolle spune că suferim pentru că opunem rezistență în fața lucrurilor pe care nu le putem schimba, cum ar fi… trecutul.

Achiziționează cartea Puterea prezentului de pe :

👉 Cărturești.ro – 45.00 lei

👉 LibrăriaDelfin.ro – 36.00 lei

👉 Bookzone.ro – 31.5 lei

👉 Libris.ro – 26.25 lei

”Unfu*k yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața” – Gary John Bishop

Această carte vine foarte bine în completarea cărții anterioare. Învățăm din ea cum să nu ne mai sabotăm. Autorul merge pe ideea că un om are cele mai dese conversații cu propria persoană motiv pentru care insistă pe importanța schimbării prin fapte și nu prin gânduri.
Bishop consideră esențială renunțarea la scuze și căutarea vinovaților încurajând urmarea pașilor în parcursul vieții pentru că acest lucru va determina calea noastră.

Achiziționează cartea Unfu*k yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața de pe :

👉 Cărturești.ro – 39.00 lei

👉 LibrăriaDelfin.ro – 33.15 lei

👉 Bookzone.ro – 33.5 lei

👉 Libris.ro – 31.2

”Secretele Succesului” – Dale Carnegie

Un bestseller al lui Dale Carnegie care vine cu elemente esențiale în arta comunicării. Veți învăța cu ajutorul lui cum să interacționați în mod armonios cu cei din jur dar și să vă faceți plăcuți. Cartea este ideală pentru cei care doresc să își construiască o personalitate plăcută dar mai ales puternică. Nu în ultimul rând, veți învăța foarte multe și despre comportamentul uman.

Achiziționează cartea Secretele Succesului de pe :

👉 Cărturești.ro – 47 lei

👉 LibrăriaDelfin.ro – 37.60 lei

👉 Bookzone.ro – 32.9 lei

👉 Libris.ro – 32.9 lei

”Atomic Habits” – James Clear

Pentru că omul și comportamentul său sunt într-o continuă schimbare, această carte este următorul pas în buna dezvoltare personală: dobândirea de obiceiuri sănătoase. Cartea lui James Clear vă va arăta exact cum vă puteți forma obiceiuri prin schimbări mici dar cu efect.

Autorul explică modul în care se formează obiceiurile precum și impactul lor asupra vieților noastre. Să nu uităm că acțiunile pe care le facem vorbesc despre ce fel de om dorim să fim.

Achiziționează cartea Atomic Habits de pe :

👉 Cărturești.ro – 49 lei

👉 LibrăriaDelfin.ro – 41.65 lei

👉 Bookzone.ro – 32.9 lei

👉 Libris.ro – 36.75 lei

”Începe cu ce nu-ți place” – Brian Tracy

Din această carte veți învăța că nu trebuie să fugiți de sarcinile care vi se par grele sau care nu vă fac plăcere dimpotrivă, benefic este să le rezolvați cu întâietate. Acest lucru vă va aduce satisfacție și veți avea grijă de toate celelalte responsabilități zilnice, mult mai ușor.

Cartea încurajează învățarea continuă și vine cu un set de 21 de sfaturi pentru atingerea obiectivelor propuse.

Achiziționează cartea Începe cu ce nu-ți place de pe :

👉 Cărturești.ro – 35 lei

👉 LibrăriaDelfin.ro – 28 lei

👉 Bookzone.ro – 28 lei

👉 Libris.ro – 26.25 lei

Este de greu să lucrăm cu propria persoană, știm asta însă pentru a putea reuși, ai nevoie de cele mai bune carti de dezvoltare personala pe care le poti gasii. Noi credem ca acestea ar fi. Tu ce parere ai?

Cele Mai Bune Carti De Dezvoltare Personala 2021

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *