Folie De Silicon

O folie de silicon. Protejeaza-ți telefonul corespunzător

De ce avem nevoie de o folie de silicon?

Într-o lume tot mai digitalizată, aproape fiecare dintre noi are cel puțin un smartphone. Cu toții ne amintim emoția cu care scoatem telefonul din cutie și admirația pe care o simțim la vederea perfecțiunii sale. Ne place pentru că este nou și am vrea să păstrăm acest aspect pentru cât mai mult timp, iar pentru acest lucru o folie de silicon ne poate ajuta.

Câți dintre noi n-au reacționat într-un mod exagerat atunci când ne-am scăpat telefonul din greșeală? Te gândești că este doar un telefon, dar gândul care anticipează faptele îți dă palpitații de parcă ar da o mașină peste tine.

Când este recomandat să aplicăm o folie de silicon?

Cel mai inteligent pas de după achiziționarea unui smartphone este aplicarea unei folii de protecție. Chiar dacă ne doare sufletul când se sparge și aceasta, suntem siguri că urmările unui accident nu sunt chiar atât de grave ca în cazul în care n-am fi avut această folie. În plus, schimbarea foliei este mult mai rapidă și mai ieftină decât schimbarea telefonului în sine.  

În prezent, cele mai recomandate folii de protecție sunt foliile de sticlă sau o folie de silicon.

Multe persoane evită să folosească o folie de protecție pentru a păstra aspectul original. Folia de silicon este cea mai bună soluție în acest caz. Este o prezență discretă cu beneficii mari. O folie de silicon este mai subțire decât una de sticlă și datorită acestui fapt, trecerea tactilă de pe folie pe telefon este mai puțin sesizabilă. În același timp, touch-ul ecranului nu este afectat. Procesul de lipire a foliei de silicon pe ecranul telefonului are și un rol de sigiliu împiedicând, astfel, formarea bulelor de aer în timp.

Folie-Silicon-Shieldup

Avantajele foliei de silicon

Folia de silicon este cea mai potrivită pentru telefoanele cu ecran edge, pentru că aceasta se mulează, în urma unui proces termic, pe toată marginea curbată a dispozitivului. Dar și un telefon cu ecran normal este mult mai protejat datorită unei folii de silicon.

Dacă ar fi să vorbim din punct de vedere al siguranței, folia de silicon oferă cea mai mare protecție. Materialul din care este format asigură flexibilitate și elasticitate, atât de importante în cazul unui șoc mecanic. Iar din punct de vedere estetic, aceasta are proprietatea de a nu se păta sau păstra urme de amprentă.

O altă noutate a acestui tip de folie constă în proprietatea de „auto-vindecare”, adică suprafața afectată în urma unei zgârieturi se regenerează. Oricum, o folie siliconată nu se zgârie așa ușor, dar această „super-putere” îi oferă o durata de viață cu mult mai mare decât a celei de sticlă. În acest caz, nu putem vorbi despre spargerea foliei, iar procesul termic prin care a fost lipită îi conferă o aderență de lungă durată. În plus, folia de silicon prezintă o suprafață cauciucată care atenuează șocurile unei eventuale accidentări, dar și împiedică alunecarea telefonului din mână.

Aspectul moale la atingere este cu mult mai plăcut decât rigiditatea pe care o resimțim în cazul unei folii de sticlă.

Așa că, păstrează-ți telefonul ca nou și bucură-te de touch-ul și culorile ecranului său de parcă n-ar avea nicio folie, dar fiind protejat de o folie de silicon!

Recomandări folie de silicon și folie de sticlă

Am selectat cele mai bune folii de sticlă și de silicon:

Folii de la 9,99 lei – Storel 👈

Folii de silicon profesionale – Folie ShieldUP

😊 Poți câștiga un cod de reducere de -15% la foliile de silicon de la Folii ShieldUP doar pe Prize Nest 👈

PS: Ai văzut articolul în care arătam care sunt avantajele unor cauciucuri SH? Îl poți găsi aici

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *